Tema for møtet et er hva som skjer i forhandlingene mellom Norge og Storbritannia, og ikke minst – hva norske bedrifter bør ha tenkt på før vi går inn i 2021.

Storbritannia og EU har vært gjennom et intenst forhandlingsløp og er nå i sluttfasen. Siste frist for å få en avtale på plass er 31. desember og selv om det er mye som fortsatt er uklart.

- Bare en drøy måned før Storbritannia trer ut av EU for godt, er det likevel noen ting vi vet. Sammen med våre gjester gir vi en oppdatering og noen praktiske råd på veien frem mot 1. januar 2021, sier Hans Frode Kielland Asmyhr som er Sjømatrådet sin utsending til Storbritannia.

 

Les mer om arrangmentet herProgram

Velkommen

 • Hilde Hukkelberg, leder av Innovasjon Norge UK & Ireland  

Hvor er vi nå?  

 • Wegger Chr. Strømmen, Norges ambassadør til Storbritannia orienterer hvor Norge og Storbritannia står i forhandlingene om en frihandelsavtale.  
   
 • Hanne Skogen, leder av Innovasjon Norges Eksportsenter introduserer dagens gjester fra Cyviz sine nye lokaler på Skøyen.

What will change and why will the UK still be interesting for Norway? 

 • Storbritannias ambassadør til Norge, Richard Wood, informerer om konkrete forhold som vil forandre seg mellom våre to land fra 1. januar, samt hvordan Storbritannia jobber for å oppnå sine Post-Brexit ambisjoner.

Nå haster det! 

 • Caspar Fabini ved Innovasjon Norges Eksportsenter informerer om nye handelstekniske forhold som allerede er avklart og som selskaper vil møte fra 1. januar 2021.  
   

Lytt og lær – Cyviz forteller om sine forberedelser  

 • Norske Cyviz og CEO Espen Gylvik, som leverer løsninger for samhandling med spennende og viktige kunder i Storbritannia, forteller om hvordan og hva de har gjort opp mot brexit. Kanskje deler de sine erfaringer med hvordan internasjonale selskaper tilpasser seg, og møter kravene til mer digital samhandling.

30 dager igjen 

 • Innovasjon Norge oppsummerer om hvor bedrifter kan finne informasjon, og hva de forskjellige aktørene kan hjelpe til med.

 

Se webcasten her