Musikkvideoen som ble spilt inn på Akvariet i Bergen, foran en stim med pelagisk fisk, skal presenteres for presse og musikkbransjen på musikk-festivalen by:Larm i Trondheim 8. - 10. februar.
Eksportutvalget for fisk har siden by:Larm-konseptet ble lansert fylt opp magen til artistene med 'rocka' sjømat. Nytt av året er at det vil serveres sjømat også til publikum og alle som er innom by:Larm. Både backstage til artister, i VG-teltet, på festivalområdet og i by:Larm-restauranten. Blant annet servers det matjessild.

Slår på stortromma
- Sjømat og rock hører sammen og som samarbeidspartnere til by:Larm gjør vi i år et nytt grep for å få dette frem. Norges Sildesalgslag har fått bandet Fishbone til å lage to fengende rocke-låter med sjømatbudskap. Låtene vil gis ut på egen CD på by:Larm, og de skal kunne lastes ned fra nettsidene til Sildelaget og www.godfisk.no etterpå, forteller prosjektleder i Eksportutvalget for fisk, Line Kjelstrup, som er ansvarlig for Eksportutvalget for fisk sin deltakelse under musikkarrangementet.

- CD-en vil deles ut som 'give aways' i Trondheim. De to sangene, «Magic Pelagic» og «Herring Rules the World» , vil bli presentert på en egen slippe-fest i Trondheim, og all by:Larm-presse og musikkbransjen blir invitert til fest, hvor det selvsagt vil serveres sild. Her vil også musikkvideoen til «Magic Pelagic» få sin release.